De kracht
van het
collectief

Coppia is geen traditioneel communicatie-, reclame- of webbureau. Coppia wil ook helemaal geen traditioneel bureau zijn. We vinden dat zó niet van deze tijd. Nee, Coppia is een Creatief Collectief. Een slim en modern concept dat wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten. We werken daarbij nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op, die elkaar aanjaagt tot creativiteit en inventiviteit. En het beste uit ieders talenten haalt.

 

It's a kind of magic...

Die ideale mix maakt ook dat Coppia volledig schaalbaar is. Als een soort huub-huub-barbatruc passen we ons aan aan vraag en aanbod. En je raadt natuurlijk al wat dat voor de kosten betekent: omlaag!

De naam Coppia (Italiaans voor koppel) geeft ook aan hoe we de relatie met jou zien: als een perfect duo. Samen bouwen we aan jouw merk en jouw communicatiedoelstellingen. Samen komen we tot mooie dingen. Zowel offline als online. En voor heel veel gerenommeerde opdrachtgevers.

Neem eens contact met ons op; we vertellen je graag meer over hoe de toekomst kan worden. Een toekomst waarvan we hopen dat die zonnig én gezamenlijk is. 

Heb je ’t al gehoord van Coppia?

Nooit meer achter de feiten aanhollen. Althans wat Coppia betreft. Laat je e-mailadres achter en je krijgt gratis en zonder verplichtingen met enige regelmaat onze zonnige nieuwsbrief. Hij is leuk! (En nee, we delen je e-mailadres met niemand!)

* verplicht veld