home

Serious business:
Arcona Property Fund

Serious business: <br>Arcona Property Fund

Arcona Property Fund is een closed-end beleggingsfonds, genoteerd aan Euronext Amsterdam. Arcona Property Fund belegt in commercieel onroerend goed in Tsjechië, Slowakije en Polen. In lijn met de corporate website van moederbedrijf Arcona Capital ontwikkelde Coppia een nieuwe website.

Is het geen plaatje?

Coppia Creatief Collectief maakte zowel de Nederlandse als de Engelse website en leverde deze op met het state-of-the-art Coppia Content Management Systeem. Hiermee kan de opdrachtgever de website zelf onderhouden zonder kennis van html of andere programmeertaal. Een puik staaltje webdesign én dito development van Coppia Creatieven Miranda, Nils en Gerrit.

Wil je ook zo'n mooie website?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

bezoek website

De kracht van het collectief

Het is 2019. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2019. En verder.