home

Nieuwe websites voor Falco

Nieuwe websites voor Falco

Voor Falco, marktleider in straatmeubilair, fietsparkeren, overkappingen en verkeersvoorzieningen, ontwierpen en bouwden we een compleet vernieuwde website in meerdere talen.

Op maat gemaakt
Content Management Systeem

De website is geheel responsive gebouwd, zodat deze ook makkelijk te bekijken is op een mobiel of op een tablet. De vormgeving is tevens gebruikt voor de geheel vernieuwde webshop van Falco. 'Achter' de website bevindt zich een zeer geavanceerd Content Management Systeem. De website is inmiddels ook omgebouwd voor Duitsland, het Verenigd KoninkrijkDenemarken en Zweden. Binnenkort volgt ook nog de versie voor Finland.

Coppia Creatief Nils maakte het ontwerp. Gerrit en Jasper verzorgden het technische gedeelte. En dat alles onder straffe regie van Erno en Miranda.

Wil je ook zo'n mooie website?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

bezoek website

De kracht van het collectief

Het is 2024. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2024. En verder.