home

Namens Carinova: bedankt!

Namens Carinova: bedankt!

Voor zorgorganisatie Carinova maakten we onlangs een 1/1 pagina advertentie voor diverse huis-aan-huisbladen in Oost-Nederland met een totaaloplage van 220.000 exemplaren.

De boodschap van Carinova: dank voor alle steun en schouderklopjes die Carinova uit alle hoeken van de samenleving kreeg voor het geven van woon- en thuiszorg onder de meest moeilijke omstandigheden.

Extra bijzonder: de advertentie is een geslaagde Coppia co-productie van Miranda’s #byBloemi die het boeket creëerde, Erno die de fotografie en tekst verzorgde en oud-collega Erwin, die lang geleden de geestelijk vader was van het Carinova-logo en nu weer tekent voor het ontwerp. Niet zo raar dat de klant meteen het oude, vertrouwde ’Youniq’-gevoel herkende!

Wil je ook zo'n mooie advertentie?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

bezoek website

De kracht van het collectief

Het is 2024. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2024. En verder.