home

Powered by Mastervolt: Volvo Ocean Race

Powered by Mastervolt: <vr>Volvo Ocean Race

Onze klant Mastervolt was zowel in 2014-2015 als in 2017-2018 een belangrijke race supplier van de wereldberoemde Volvo Ocean Race (nu: The Ocean Race). Wij maakten een speciale website, die regelmatig werd gevuld met toepasselijke content over de race. Ook regelden we voor Mastervolt alle andere communicatie rondom dit prestigieuze evenement.

Merkversterkende aanpak
heeft wereldwijde impact

Alle deelnemende schepen aan de Volvo Ocean Race zijn uitgerust met een geïntegreerd elektrisch systeem, opgebouwd uit oersolide Mastervolt-componenten zoals Lithium Ion accu’s, laders, omvormers en monitoringapparatuur. Coppia bouwde de speciale website, maar actualiseerde ook regelmatig alle content en sociale media van Mastervolt met nieuws over de Volvo Ocean Race, de Mastervolt-producten en het wel en wee van het Mastervolt technisch supportteam, aanwezig op de diverse tussenstops in de wereld. De sponsoring heeft het Mastervolt-merk wereldwijd een enorme boost gegeven.

Een krachtige samenwerking tussen Coppia Creatieven Miranda, Dennis, Gert-Jan en Henk. 

Wil je ook zo'n mooie website?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

De kracht van het collectief

Het is 2019. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2019. En verder.