home

Stijl van het huis voor Mooi Meubilair

Stijl van het huis voor Mooi Meubilair

Mooi Meubilair is een nieuw inspiratieplatform voor straatmeubilair, groenaankleding en afvalbeheersing in de buitenruimte.

Het gelijknamige Mooi Meubilair Magazine is een samenwerking tussen ELBA\REC, o.a. uitgever van vakmedia als Stedelijk Interieur en Falco, leidend fabrikant van producten voor fietsparkeren, overkappingen, verkeersvoorzieningen én… straatmeubilair! Coppia ontwikkelde de stijl van het huis en tekent ook voor ontwerp en realisatie van de gelijknamige website. Een prima samenwerking tussen Coppia Creatieven Erwin, Gerrit en Miranda en opdrachtgever Falco!

Wil je ook zo'n mooie stijl van het huis?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

De kracht van het collectief

Het is 2024. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2024. En verder.