home

Toegankelijke website voor Carinova Behandelcentrum

Toegankelijke website voor Carinova Behandelcentrum

Carinova is vooral bekend van thuis-en woonzorg. Maar wist je dat Carinova ook een zeer compleet Behandelcentrum heeft? Daar staat een team van fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en diëtisten klaar om zorg op maat te leveren aan cliënten met neurologische aandoeningen. Tijd voor een eigen website!

De boodschap: een laagdrempelig behandelcentrum voor iedereen!

Binnen de website komen naast de diverse therapieën ook diverse speciale aandachtsgebieden van Carinova Behandelcentrum aan bod. Zoals CVA (herseninfarct), dementie, Parkinson en valpreventie. Met een duidelijk 'Wie is wie?' krijgen alle behandelaars letterlijk en figuurlijk een gezicht. Ook dat bevordert dat de toegankelijkheid van Carinova Behandelcentrum.

De website is natuurlijk ontworpen, ontwikkeld en geregisseerd door Coppia Creatief Collectief. En voorzien van het spiksplinternieuwe Coppia Content Management Systeem, waarmee Carinova Behandelcentrum de inhoud van de website zelf snel en eenvoudig kan aanpassen. Het resultaat mag er zijn! Erno, Erwin, Gerrit en Jasper nemen de credits voor deze mooie website dan ook met gepaste trots voor hun rekening!

Wil je ook zo'n mooie website?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

bezoek website

De kracht van het collectief

Het is 2022. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2022. En verder.