home

Catalogus voor Power Products Mobile Solutions

Catalogus voor Power Products Mobile Solutions

ANCOR, BEP Marine, Blue Sea Systems, C-Zone en Mastervolt hebben hun krachten gebundeld. Onder de noemer Power Products Mobile Solutions bieden deze internationale bedrijven een meer dan compleet assortiment aan elektrische componenten en systeemoplossingen voor speciale en recreatieve voertuigen. Wereldwijd.

Joined forces
for ultimate solutions

Coppia Creatief Collectief ontwikkelde de 76 pagina's tellende catalogus met daarin alle producten en legio systeemcases. Of het nu voor een ziekenauto, food truck of een hybride melkwagen is...

Het resultaat mocht er zijn! Dennis maakte dit mooie, blonde ontwerp. Erno schreef alle teksten en systeemcases, zowel in het Nederlands als in het Engels. Jeroen zorgde voor de razendsnelle opmaak - want het moest op tijd klaar zijn voor een grote, internationale beurs. Miranda hield de strakke regie en regelde samen met Drukkerij Roelofs dat het meer dan uitstekende drukwerk op tijd werd geleverd. 

Wil je ook zo'n mooie productcatalogus?

Neem dan contact op met Coppia Creatief Collectief!

De kracht van het collectief

Het is 2024. Je zou eigenlijk niet meer met een traditioneel bureau moeten werken... Heel erg ouderwets namelijk. Nee, kies voor een Creatief Collectief. Zoals Coppia. Dat is een slim en modern concept. Coppia wordt gedreven door twee ervaren communicatie-generalisten en werkt nauw samen met een team van 12 pur sang specialisten. Dat levert een ideale mix op van professionals die elkaar aanjagen tot creativiteit en inventiviteit. Very 2024. En verder.